Julie Houtman en Mathias Vergels, toen de twee nog een koppel vormden.© Instagram

Ex-vrouw van ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels stelt nieuwe vriend voor

“New kid in town.” Met die woorden en bijhorende foto kondigt Julie Houtman, de ex-vrouw van ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels, op Instagram aan dat ze een nieuwe vriend heeft.

Mathias Vergels, die in ‘Thuis’ de rol speelt van Lowie Bomans, en Julie Houtman waren vijf jaar samen, waarvan drie jaar getrouwd, en hebben samen een zoontje Emile. In 2020 kwam het echter tot een breuk tussen de twee en kort erna meldde Vergels dat hij een relatie had met ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck.

LEES OOK. Mathias Vergels over ‘verboden liefde’ met ‘Thuis’-collega: “Ik heb mijn vrouw en kind niet zomaar laten zitten voor een ander”

“Ik heb me vaak afgevraagd waar het is misgelopen en hoe we het anders hadden kunnen aanpakken”, zo getuigde Houtman eerder in interviews. Ze gaf toe dat ze na de breuk een tijdlang “in een dipje” belandde. Maar nu lijkt ze het geluk opnieuw te hebben gevonden bij een nieuwe vriend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer