© Nostalgie

Gedaan met de maandagblues: Play Nostalgie trekt ten strijde tegen ‘Blue Monday’

Maandag 15 januari geldt als Blue Monday, zogezegd de somberste dag van het jaar. Play Nostalgie-presentator Bart De Raes wil in zijn ochtendshow voor het nodige antigif zorgen.

In Team ochtend, dat straks op de Kastaars kans maakt op de prijs voor beste radioprogramma, zorgen Raes en zijn collega’s maandag voor een groot meezingmoment. Zo willen ze de maandagblues bestrijden. “Tijdens ons intussen bekende ‘Kwart voor Negen Meezingmoment’ krijgen we altijd veel reacties van luisteraars die laten weten hoe blij ze ervan worden”, zegt Raes. “Het is ook wetenschappelijk bewezen dat meezingen helpt tegen humeurigheid. Daar gaan we maandag mee aan de slag.”

Daarnaast lanceert de ochtendploeg van Play Nostalgie ook een Spotify-lijst met meezingnummers. Presentatieduo Leen Demaré en Michaël Joossens doet er schep bovenop en zet de hele week in het teken van ‘positive power’. Geen toeval, want Demaré is ambassadrice van de Kies Positief-actie. Tijdens de avondspits brengen ze een week lang uitsluitend positieve verhalen. (dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer