VIDEO. Gekker wordt het niet: zeven Chelsea-fans beginnen tijdens wedstrijd plots hun tanden te poetsen, maar er zit een reden achter

Tifo’s, Bengaals vuur en gescheld richting de tegenstander: we kijken van niets meer op in een voetbalstadion. Correctie: we kijken van bijna niets meer op in een voetbalstadion. Want wat er zaterdag tijdens de wedstrijd tussen Chelsea en Fulham gebeurde, deed onze wenkbrauwen toch fronsen.

Maxime Caeyman

Zeven mannen, allen netjes gekleed in een donkergroene jas, haalden tijdens de wedstrijd plots hun tandenborstel boven. Niet om op de tegenstander te gooien of het vuil op hun stoeltje weg te vegen, wel om doodleuk hun tanden te poetsen. Volgens de Engelse journalist James Olley deden de zeven dit ter promotie van de film ‘Argylle’, waarin onder andere Dua Lipa, Samuel L. Jackson en John Cena meespelen. Die film is gemaakt door een bedrijf waarbij de eigenaar van Chelsea, Todd Boehly, betrokken is. Chelsea-trainer Mauricio Pochettino droeg ook het logo van de film op zijn jas tijdens de wedstrijd. Maar wat precies de link is tussen de film en het poetsen van tanden is niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mauricio Pochettino met het logo van de film Argylle.© Chelsea FC via Getty Images

Verrassend genoeg is het niet de eerste keer dat er iets soortgelijk gebeurt op Stamford Bridge. In 2009 begon een man er tijdens de wedstrijd z’n tanden te poetsen. Waarom hij dat deed, is nog altijd niet duidelijk.

Todd Boehly afgelopen week op de Golden Globes.© Golden Globes 2024 via Getty Images

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer