B. tijdens een marktactie geflankeerd door plaatselijk voorzitter Dominique Verdonck. Maandagochtend zijn er speurders van FGP Oost-Vlaanderen binnengevallen in de woning van de twintiger uit Sint-Lievens-Houtem.
Volledig scherm
PREMIUM
B. tijdens een marktactie geflankeerd door plaatselijk voorzitter Dominique Verdonck. Maandagochtend zijn er speurders van FGP Oost-Vlaanderen binnengevallen in de woning van de twintiger uit Sint-Lievens-Houtem. © ar

Nepwapens gevonden bij ‘Baby Hitler’ in Sint-Lievens-Houtem: “Of ik neonazistische literatuur in huis heb? Ik ben wel geïnteresseerd in geschiedenis”

UpdateDe Federale Gerechtelijke Politie van Oost-Vlaanderen heeft maandag bij een huiszoeking nepwapens gevonden in het ouderlijk huis van B. langs de Molenkouter in Sint-Lievens-Houtem. De man staat vanwege zijn opvallende klederdracht bekend als ‘Baby Hitler’ in de omgeving en was tot voor kort bestuurslid bij de lokale afdeling van Vlaams Belang. “Boeken over de Tweede Wereldoorlog in huis hebben, dat is toch niet strafbaar?”, reageert B. zelf.