Hier komt de ‘kleinste Decathlon van België’

© ss

Decathlon opent op 31 mei een pop-up in het Waasland Shopping Center. Het wordt meteen de kleinste Decathlon van het land.

gvh

Na Zara kiest opnieuw een grote retailer voor Waasland Shopping Center. Alleen pakt Decathlon het een tikje bescheidener aan. Palmde Zara meteen verscheidene panden in, dan kiest Decathlon voor een pop-up die een plek krijgt in het pand waar vroeger Mexx gevestigd was. Er is meteen sprake van een dubbele nieuwigheid. Het is de eerste keer dat Decathlon opduikt in een Belgisch winkelcentrum. “En de vestiging is met haar 550 m2 de kleinste Decathlon in België”, weet Lindsay Van Geersom, expansieverantwoordelijke Decathlon, die verzekert dat dit kleine broertje niet moet onderdoen voor de 27 andere Decathlon-winkels. “Er zullen 30 sporten te vinden zijn en het gamma zal 100% bestaan uit de eigen merken van Decathlon. Het volledige aanbod zal bovendien ook beschikbaar zijn via digitale schermen. Met de opening van onze pop-up willen wij onze klanten uit het Waasland nog beter bedienen.”

De komst van Decathlon vult meteen het gat in het aanbod op, dat in het winkelcentrum ontstond na het vertrek van United Brands vorig jaar. “Hiermee wordt een hiaat in het commerciële aanbod ingevuld en kunnen bezoekers meer dan ooit bij ons terecht voor een diversiteit aan producten”, klinkt het bij manager Toon De Meester van Waasland Shopping Center.

De pop-up opent op 31 mei en blijft tot eind april 2018.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen