vlnr: Kamerlid Jasper Pillen, Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters, premier Alexander De Croo, voorzitter Tom Ongena, minister van Justitie en vicepremier Paul Van Tigchelt en Senaatsvoorzitter Stephanie D'Hose.
Volledig scherm
vlnr: Kamerlid Jasper Pillen, Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters, premier Alexander De Croo, voorzitter Tom Ongena, minister van Justitie en vicepremier Paul Van Tigchelt en Senaatsvoorzitter Stephanie D'Hose. © Photo News

Open Vld-voorzitter Tom Ongena: “We kunnen met opgeheven hoofd naar de kiezer trekken”

De liberalen hebben de voorbije jaren in de Vlaamse en federale regeringen “ons land, onze economie en onze welvaart sterker gemaakt”. Dat was de boodschap van Open Vld-voorzitter Tom Ongena tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij. “We kunnen daarom met opgeheven hoofd naar de kiezer trekken. We hebben onze job gedaan.”

78 reacties

  • Ludo Van Damme

    3 maanden geleden
    De gewone man is door Vivaldi tijdens de regeerperiode heel goed bedeeld geworden, dat kan zeker niet gezegd worden van de Vlaamse regering.
  • Kristof Bruggeman

    3 maanden geleden
    Benieuwd of het hoofd nog zo opgeheven zal zijn na de verkiezingen….
  • Marc Baeyens

    3 maanden geleden
    OPEN vld, de partij die openlijk Vlaanderen verraadt ten gunste van (Franstalig) België, van zichzelf, staat met opgeheven hoofd. "Om de boel samen te houden, moet je bij de tovenaars zijn".
  • Danny Damiaens

    3 maanden geleden
    Als we de rekening maken tussen blauw en de nva heb ik veel gekregen van de Vivaldi regering maar alles terug moeten geven aan de Vlaamse nva regering.Dat zijn de echte feiten!
  • Rony Peleman

    3 maanden geleden
    Vivaldi II komt eraan..volgens mij onvermijdelijk omdat democratie niet bestaat. De kiezer beslist niet.