Echte hond blijkt geen fan van Toco, de man die zich als border collie voordoet

Eindelijk. Voor het eerst sinds hij in 2022 een hondenkostuum van meer dan 13.000 euro kocht, heeft Youtuber Toco - die ervan droomt een dier te zijn - een echte hond ontmoet. Een fijne ontmoeting werd het niet.

Wie hij is, heeft de man nooit willen zeggen. Maar in 2022 was hij plots wereldberoemd. Het is in dat jaar dat hij een levensecht hondenkostuum kocht voor ongeveer twee miljoen yen, omgerekend zo’n 13.000 euro, zich Toco ging noemen en op Youtube zijn droom deelde om een dier te worden. De Japanner zat in geen tijd aan duizenden volgers. Vandaag zijn het er meer dan 61.000.

LEES OOK. De man die ‘een hond werd’ laat het internet met één vraag achter: waarom?

En pas nu heeft de man de moed gevonden om getooid in zijn kostuum de confrontatie om te gaan met een echte hond. Hoe dat verliep, is te zien in zijn meest recente video op Youtube. Kort samengevat: het ging niet goed. In plaats van een soortgenoot zag de hond eerder een rare kwiet in Toco, en bij elke beweging van de Japanner leek het dier het op een lopen te gaan zetten.

De reacties op de video zijn dan wel overwegend positief - van “zo schattig” tot “mooie interactie” -, maar er is niet naast te kijken: Toco heeft nog veel werk voor hij zich echt een viervoeter mag noemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer