Saphir Smith Legrand (26).
Volledig scherm
Saphir Smith Legrand (26). © RV

Belgische vrouw van 26 jaar al meer dan een maand vermist in Londen

Saphir Smith Legrand, een 26-jarige vrouw afkomstig uit Luik, wordt sinds 10 december vermist in Londen. Haar bezorgde familie verspreidde zondag op sociale media een oproep naar getuigen om zich te melden.

2 reacties

  • Christine Laevers

    3 maanden geleden
    Tja, waar is ze ? Ik hoop dat ze haar verontrustende verdwijning inderdaad ernstig nemen.
  • Elisa deJong

    3 maanden geleden
    Verschrikkelijk, hopelijk snel lévend terug gevonden!
  1. Dit is hoe de inwoners van Sint-Martens-Latem Hans D. kennen: “Dertig jaar geleden heb ik nog mee gezocht naar Annie. Nu komt plots alles uit”
    PREMIUM
    ZAAK ANNIE DE POORTERE

    Dit is hoe de inwoners van Sint-Mar­tens-La­tem Hans D. kennen: “Dertig jaar geleden heb ik nog mee gezocht naar Annie. Nu komt plots alles uit”

    Hij legde gedeeltelijke bekentenissen af, maar wie is Hans D. die zijn vrouw Annie De Poortere in de tuin begroef en daar 30 jaar de omerta over bewaarde? In de Kerkstraat in Sint-Martens-Latem herinneren oudere bewoners zich nog hoe met man en macht werd gezocht naar de vermiste vrouw, maar ook dat er nadien nooit nog werd over gepraat. Nu Hans D. is aangehouden, komen de tongen opnieuw los. Onze reporter sprak met buren en oude bekenden.
  2. INTERVIEW. Wetsdokter over gevonden beenderen in Sint-Martens-Latem: “Een lijk vertelt altijd iets, zelfs na jaren”
    PREMIUM
    11

    INTERVIEW. Wetsdokter over gevonden beenderen in Sint-Mar­tens-La­tem: “Een lijk vertelt altijd iets, zelfs na jaren”

    In Sint-Martens-Latem is een stoffelijk overschot ontdekt dat vermoedelijk al dertig jaar in een tuin begraven lag. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Annie De Poortere, die op haar 48ste spoorloos verdween. Het parket zit met heel wat vragen, en hoopt dat het opgegraven lichaam een paar ervan zal beantwoorden. Maar kan dat nog, na dertig jaar? “Veel hangt af van de toestand waarin het lijk zich bevindt”, zegt Werner Jacobs, wetsdokter en professor gerechtelijke geneeskunde van het UZ Antwerpen.
    Sint-Martens-Latem