KIJK. Overleden Matthew Perry krijgt emotioneel eerbetoon tijdens Emmy Awards

TVMatthew Perry is tijdens de uitreiking van de Emmy Awards herdacht. Zanger Charlie Puth en singer-songwriters The War and Treaty zongen tijdens het traditionele in memoriam-gedeelte in eerste instantie Puths hitsingle ‘See You Again’ waarna ze overgingen op een uitgeklede versie van ‘I’ll Be There For You’ van The Rembrandts, het themalied van ‘Friends’. Op sociale media zeggen veel mensen erg geëmotioneerd te zijn door het hartverwarmende eerbetoon.

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.