Vladimir Putin
Volledig scherm
Vladimir Putin © NATO / AP

"Poetin is een roofdier, hij zal nooit veranderen", waarschuwt Zelensky

De Russische president Vladimir Poetin zal nooit berusten in een ‘bevroren conflict’ in Oekraïne. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky dinsdag gezegd op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos.

11 reacties

  • Bart Wilders

    3 maanden geleden
    Oekraïne is onze buffer tegen Rusland. Zonder Oekraïne staat Poetin aan onze voordeur. Daarom moeten we Oekraïne steunen. Zelfs al is het uit eigenbelang.
  • Christine Laevers

    3 maanden geleden
    Ik vind 'roofdier' nog heel lief. Een roofdier doodt om te eten. Poetin is een vernieler thuis als op een ander. Alles moet kapot. Nog een opname gezien van hem en een kindje in 2008. Hij vroeg waar de grenzen van Rusland lagen. Het kindje zei 'De Beringenstraat' (tussen Rusland en de VS). Een natuurlijke grens ... En Poetin voegde er aan toe : "Rusland heeft geen grenzen." Vroeg of laat loopt hij tegen de lamp. Hoe vroeger hoe beter.
  • wim dooms

    3 maanden geleden
    De vraag is wie zal putin tegenhouden
  • Bollen Stefan

    3 maanden geleden
    Zonder hulp staan de Russen hier voor de deur. het klopt ook. Poetin stopt nooit en wil altijd meer. Zo gaat dat met dictators.
  • Mientje Jacobsen

    3 maanden geleden
    Zolang "Poetin" niet uitgeschakeld wordt, op eender welke manier, (ziekte, machtswissel...) zal de ellende van de oorlog blijven wegen op Oekraïne en het Oekraïense volk... Het "westen" (en ik bedoel zowel de EU alsook de USA, Canada, UK, Australië en alles wat "westen" kan genoemd worden) is het aan Oekraïne maar ook aan henzelf "verplicht" om te blijven helpen en steunen met materiaal en munitie. Zorg snel voor die F16 's zodat het tij kan keren!