Roekeloze actie: bezorger breekt houten puzzel door pakje “als een frisbee” in tuin te gooien© Kennedy News & Media via Reuters

Roekeloze actie: bezorger breekt houten puzzel door pakje “als een frisbee” in tuin te gooien

Een pakjesbezorger van Evri werd in de Engelse stad Keighley gefilmd toen hij een roekeloze levering uitvoerde. De deurbelcamera van Bethany Butlin kon vastleggen hoe de man een pakje “als een frisbee” in de tuin van de dame gooide. Het pakje overleefde de klap niet: de houten puzzel die de vrouw had besteld voor haar zoontje, bleek helemaal vernield.

kmlo
Bron: Reuters

“Er bestaan geen excuses voor dit soort gedrag”, aldus de dame, die op het moment van de levering niet thuis was. Pas toen ze achteraf de beelden van haar deurbelcamera bekeek, wist ze hoe de vork aan de steel zat. Uit frustratie deelde ze de video ook op Facebook, waar vele misnoegde reacties niet uitbleven. “Hij leek meer geïnteresseerd in te roddelen met die dames op de achtergrond”, klonk het onder meer.

Volgens de moeder heeft leveringsbedrijf Evri wel snel gehandeld toen ze op de hoogte waren van de klacht. “Binnen een paar uur was het probleem opgelost en werd de chauffeur ontslagen”, aldus Bethany.

bekijk ook

Vrouw verward wanneer geleverd pakketje onvindbaar is, camerabeelden verraden dader: “Hij heeft dit precies al vaker gedaan”

Moeder waarschuwt zoontje nog voor pakje, maar struikelt er een fractie van een seconde later zelf over: “Komt dit pakket recht uit de hel?”

Koerier doet meer dan alleen pakje afgeven bij klant en doet wat er op papiertje staat: “Heerlijk!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer