BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KAA Gent GNT
0
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • Igor Thiago Goal 17'

Thiago frommelt matig Club Brugge naar halve finale tegen onmondig AA Gent

Club Brugge heeft mogelijk de belangrijkste Slag om Vlaanderen dit seizoen tot een goed einde gebracht. Het won met 0-1 van AA Gent en mag zich opmaken voor de halve finales tegen Union of Anderlecht. Wie anders dan Igor Thiago effende het pad voor de Bruggelingen, die de kwalificatie na de openingsgoal zonder veel sier - en dankzij een topredding van Mignolet - veilig stelden.

37 reacties

  • Marko Decandt

    3 maanden geleden
    Gehavend Gent, Brugge op volle kracht en dan enkel dit kunnen tonen? De goal was dan nog een gelukje bij. Dit Brugge gaat met moeite de PO's halen als ze zo blijven spelen.
  • Jan Daems

    3 maanden geleden
    Ik vond dat Thiago toch zeker een gele kaart verdiende met zijn armengezwaai. Gent heeft inderdaad al betere wedstrijden gespeeld en de wedstrijdleiding was, zoals wel vaker gebeurt, weinig rechtlijnig in zijn beslissingen. Voor een lichte overtreding waarbij de Genst speler de bal speelde werd gefloten en zelfs geel er bovenop, Brugge mocht zich echter meer permitteren zonder dat de scheids tussenkwam. Als Gent over al zijn spelers beschikt maakt dit Brugge geen schijn van kans.
  • Patrick Vandeputte

    3 maanden geleden
    Zoals Mignolet zei, het is de beker waarin enkel winnen telt. Goed voetbal of niet is hier van geen belang.
  • Geert Boucquez

    3 maanden geleden
    Als Hein met al zijn gezwaai en gejammer, excuses allerlei zich daarbij goed voelt, so be it. Het is nooit anders, ofwel zijn bestuur, ofwel de scheidsrechter, ofwel de VAR.
  • Ginot Mares

    3 maanden geleden
    Dat zijn nu eenmaal bekermatchen, alleen resultaat telt