Stefaan Degand wordt opnieuw papa: vriendin Elien is zwanger

Acteur en ad interim dirigent Stefaan Degand (45) wordt opnieuw papa. In 2017 verloor Degand nog zijn toenmalige vriendin die zes maanden zwanger was van hun tweede kindje.

POM

Canvas maakt op zijn Instagram-pagina zelf het heuglijke nieuws bekend. “Niet alleen de vierde van Brahms houdt Stefaan druk bezig, maar ook de komst van zijn nieuwste kindje. Proficiat aan toekomstige ouders Stefaan & Elien”, staat in de mededeling. De verwijzing naar Brahms slaat op het tv-programma dat momenteel loopt waarin Stefaan Degand het Belgisch Nationaal Orkest dirigeert in een vierde symfonie van Brahms.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is allemaal heel ontroerend in het licht van het drama dat Stefaan Degand een paar jaar geleden is overkomen. Julie, de moeder van Degands dochter Mila, overleed in 2017 totaal onverwacht aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking. Julie was op dat moment zes maanden zwanger van hun tweede dochtertje. Degand verloor én zijn vriendin en hun tweede kindje.

LEES OOK. Stefaan Degand deelt laatste woorden van zijn vrouw voor ze stierf met ongeboren kindje

Ondertussen heeft Stefaan Degand de liefde opnieuw gevonden: de actrice Elien Hanselaer (34), die onder andere al in Londen op de planken stond. In een interview zei Degand over Elien: “Het is vanzelf gebeurd. Ik ben verliefd geworden op een hele leuke, ontzettend fantastische, intelligente, warme, lieve, mooie vrouw. Het leven is onvoorspelbaar.”

Het koppel kon hun relatie bijna vier jaar geheimhouden. “Het moest niet echt een ‘geheim’ zijn, hoor. Ik was gewoon niet erg geneigd om onze relatie aan de grote klok te hangen”, vertelde Elien Hanselaer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER