Vincent Van Trier (links) vierde samen met rapper Lil Kleine zijn verjaardag, maar dat liep mis in het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Van Trier (links) vierde samen met rapper Lil Kleine zijn verjaardag, maar dat liep mis in het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary. © Photo News / Brunopress/Patrick van Emst

“Geen kamer vrij?”: Carré-baas Vincent Van Trier gaat op de vuist met receptionist in vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary

Vincent Van Trier (41), voormalig profvoetballer en uitbater van dancing Carré, is nog maar eens veroordeeld, nu voor een schermutseling in het Antwerpse vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary. Na een verjaardagsfeest in dancing Carré wilde hij er een hotelkamer boeken, maar toen dat niet lukte, werd hij agressief.

  1. Man (34) om het leven gebracht bij steekpartij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama
    UPDATE

    Man (34) om het leven gebracht bij steekpar­tij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama

    Een 34-jarige man is zondag in de vroege ochtend om het leven gebracht in Antwerpen. Dat gebeurde in een appartement van het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) De Stobbe in de Julius De Geyterstraat. De partner van het slachtoffer, een 32-jarige vrouw en moeder van vijf, werd gearresteerd door de politie. Ze wordt maandag vermoedelijk voor de onderzoeksrechter geleid op betichting van moord. Wat er precies gebeurd is, is onduidelijk. Op sociale media wordt de vrouw omschreven als een prachtmoeder.
    Antwerpen
  2. Is er een verband tussen je gezondheid en stadslawaai? Sensoren zoeken het uit: “Misschien heb ik wel stress tijdens het slapen door dat lawaai”
    PREMIUM

    Is er een verband tussen je gezondheid en stadsla­waai? Sensoren zoeken het uit: “Misschien heb ik wel stress tijdens het slapen door dat lawaai”

    Wie in de stad woont, weet alles over het lawaai van de aanschuivende auto’s, krijsende tramwielen of het uitbundige nachtleven. Het burgerschapsproject De Oorzaak wil daarom bekijken of er een verband bestaat tussen je gezondheid en dat stadsrumoer. Daarom installeerden ze sensoren aan enkele huizen in de buurt. “De geluidsintensiteit in de straten varieert afhankelijk van het tijdstip, maar in sommige buurten is er gewoon altijd lawaai, denk dan aan de Leien”, zegt onderzoekster Paulien Decorte.
    Antwerpen