Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
© Gregory Van Gansen / Photo News

“Mijn vrouw zal plaats moeten maken”: Toby Alderweireld zet orgelpunt op Antwerpse dominantie en wint de Gouden Schoen!

Toby Alderweireld (34) is de Gouden Schoen - ‘da’s graaf’. Een bekroning voor de stabilisator van Antwerp en de medebezieler van ‘Den Dubbel’. “Ik ga ermee slapen, mijn vrouw zal plaats moeten maken”, lachte hij.

73 reacties

  • gilbert Gijdé

    3 maanden geleden
    dat antwerp als ploeg de prijzen verdient,ok;maar of dit nu een gouden schoen is?Dan denk ik aan spelers van union of genk,die veel meer recht hebben op een gouden schoen.Ook twijfels hoe men tot deze puntendeling is gekomen;het waren mss alle antwerpenaren.Ik vind het raar,dat union achterop hinkt,wat moet je nog meer presteren,en niet alleen in belgie,wat we van antwerp niet kunnen zeggen
  • Patrick Braekeveldt

    3 maanden geleden
    Misschien wel terechte winnaar, bij gebrek aan regelmatige prestaties van de toch veel betere voetballers die verderop in de ranking staan .
  • jacques philips

    3 maanden geleden
    De club kas van Royal Antwerp is terug flink aangedikt en ik ga mee met de redenering van Ben Smets
  • Tonino Alba

    3 maanden geleden
    Toby mooie winnaar top kerel...top VOETBALLER....Toby Proficiat.
  • Frans Huygen

    3 maanden geleden
    Zou het niet beter zijn om punten te geven na iedere wedstrijd en deze over één jaar samen te tellen ,nu word bij vele enkel de hoogtepunten onthouden zodat ook de mindere wedstrijden van iedere speler beoordeelt worden ,en het stemmen via sms laat dit ook achterwege enkel spelers met een grote aanhang hebben hier voordeel aan !