NAVO-soldaten tijdens een militaire oefening in Polen.
Volledig scherm
NAVO-soldaten tijdens een militaire oefening in Polen. © EPA

NAVO wil tanden laten zien en plant grootste manoeuvres sinds Koude Oorlog om Poetin af te schrikken

De NAVO is van plan om ongeveer 90.000 soldaten te mobiliseren voor grote manoeuvres om Rusland af te schrikken. Die manoeuvres zullen in februari van start gaan. Het wordt de grootste militaire oefening sinds het einde van de Koude Oorlog, melden Duitse media.

87 reacties

  • Etienne De Vreese

    4 maanden geleden
    Net voor Rusland Oekraïne binnenviel hielden ze ook grote manneuvers.Niemand die wantrouwig was voor een inval is wel gebeurd.Navo landen gaan zeker Rusland niet aanvallen.Is een sein naar Poetin toe zet geen stap verder.Afschrikking vd NAVO uit.Als er problemen komen zal het van Rusland komen.In Europa zit men niet te wachten op wereldoorlog 3 Die waarschijnlijk al begonnen is.Wat wel zeker is na dit.Is dat alle landen een Grote defensie gaan opbouwen ter verdediging afschrikking.
  • PATRIK DOCKX

    4 maanden geleden
    Europa is de dupe van deze oorlog. de VS wordt er beter van. waar zitten de leiders van de EU? Zij vinden alles goed als het maar tegen Poetin is
  • Rudi Adriaensen

    4 maanden geleden
    Dat ze hun tanden er maar niet kapot op bijten !
  • Frank Janssens

    4 maanden geleden
    Rusland heeft geen spionnen nodig, gewoon een honderdtal Russen met talenkennis die vanuit hun luie stoel de Europese kranten lezen... en de commentaren in de krant op de koop toe.
  • Johan Snauwaert

    4 maanden geleden
    er zijn er in het westen (VS) die eigenlijk niet willen dat Poetin verliest daarom krijgt Oekraïne niet genoeg wapens om te kunnen winnen