© VTM

Cowboy William en Amber uit ‘Boer zkt vrouw’ verhuizen naar caravan op ranch: “Ik zou het hier nooit kunnen achterlaten”

Anderhalf jaar na hun deelname aan ‘Boer zkt vrouw’ wonen cowboy William Junior Dougan (27) en Amber Diddens (23) samen in hun eerste liefdesnest: een stacaravan op de familieranch van William. “We wilden meer privacy, maar door het werk kan ik hier niet weg.”

In 2022 leken ze eerst niet voor elkaar bestemd, maar na de opnames van Boer zkt vrouw sloeg de vonk dan toch over tussen Amber Diddens en William Junior Dougan. Sindsdien bracht Amber veel tijd door op de paardenranch van Williams familie in Westerlo, en ze woonden al een tijd samen bij zijn vader en stiefmoeder, boven het café op de ranch. Maar na anderhalf jaar voelde de tijd rijp voor een eigen stek. Al zochten ze het niet ver.

“Een meter of vijftig, om precies te zijn”, vertelt William. “We wonen nu in stacaravan, op een stuk grond van de ranch. Het werd tijd voor meer privacy, maar door mijn werk is het niet ideaal om ergens anders te wonen. Ik ben hier van ’s ochtends tot ’s avonds bezig. Amber zag het zitten, dus we zijn ervoor gegaan. Zondagnacht was onze eerste nacht in de caravan.”

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een grote stap in hun relatie, maar voor het koppel wel een logische. “Het gebeurt allemaal heel geleidelijk. We waren het al gewend om samen te leven, nu doen we ook onze eigen was en plas. Eerst dacht ik dat een caravan te klein zou zijn voor iemand van mijn lengte, maar het voelt echt als een huis. We hebben een grote leefruimte, een badkamer met een bad en douche, en er is zelfs vloerverwarming. Alleen het water moet nog deftig worden aangesloten. Afwassen doen we momenteel in een emmer. Het is dus nog een beetje kamperen, maar vanaf volgende week moet alles in orde zijn. En in geval van nood is het maar een paar stappen naar mijn vader.”

Meedoen in westernshows

Voor William is de ranch al sinds jongs af aan zijn thuis. Hij ziet er zichzelf nooit vertrekken. “Als kind woonde ik ook deels bij mijn moeder, maar sinds ik afstudeerde, ben ik hier voltijds. Ik zou het nooit kunnen achterlaten. Amber heeft daar geen enkel probleem mee. Ze is ook al ingeburgerd: ze is helemaal verliefd geworden op paardrijden en doet mee aan onze westernshows. Geweldig dat we die passie kunnen delen.”

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hun hele leven in de caravan wonen, is niet het plan. “Mijn vader is een huis aan het bouwen op de ranch. Zodra dat klaar is, gaan wij de bovenverdieping van het café verbouwen voor onszelf. De caravan is dus tijdelijk, maar ik schat wel dat we er twee, drie jaar zullen wonen. Aan kinderen denken we nog niet, dus er is geen haast. We doen alles rustig aan. En later kunnen we de caravan weer verkopen of verhuren, dus het is geen weggesmeten geld.”

LEES OOK.Cowboy William en Amber van ‘Boer zoekt vrouw’, negen maanden na de laatste tv-opnames: “We durven nog niet in de verre toekomst kijken”

© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer