Average Rob overhandigt Kevin De Bruyne de Gouden Schoen voor 'Beste Belg in het Buitenland': "Ik ben trots om deze te winnen."
Volledig scherm
Average Rob overhandigt Kevin De Bruyne de Gouden Schoen voor 'Beste Belg in het Buitenland': "Ik ben trots om deze te winnen." © RV

“Eindelijk mijn eerste Gouden Schoen”: Kevin De Bruyne voor vierde keer Beste Belg in het Buitenland

‘King Kev’ is back. Niet alleen bij Manchester City, maar ook als Beste Belg in het Buitenland. Kevin De Bruyne (32) kreeg voor de vierde keer in z’n carrière die titel op het Gala van de Gouden Schoen. En daar hoorde voor het eerst ook een echte schoen bij.

6 reacties

  • Moonen Nathalie

    3 maanden geleden
    Proficiat👏
  • mbark berkane

    3 maanden geleden
    Verdiend voor KDB maar Lukaku vijfde !!!! Komaan.. finale CL,Coppa Italia en karrevracht doelpunten met de Rode Duivels.. Belachelijk.
  • etienne vijverman

    3 maanden geleden
    de beste Belg en met beide voeten steeds op de grond een voorbeeld voor velen
  • Wilfried Vanden Berg

    3 maanden geleden
    Hij had er al veel meer moeten krijgen . De beste speler die De Gouden Schoen meer dan zeker verdiend heeft . Proficiat Kevin .
  • Thomas Vandevelde

    3 maanden geleden
    Kevin is de beste speler ter wereld vind ik. Scoren, passen geven en het middenveld domineren. Volgens mij ziet hij alles in slow motion om die perfecte passes te kunnen geven of door spelers hun benen te spelen. En qua persoon vind ik hem ook top, geen dikke nek die zotte kuren doet en daardoor de boekskes haalt. Hij komt enkel in de media door zijn schitterende techniek