© @LIZZYASHMUSIC OP TIKTOK

Vijf vrouwen zijn zwanger van dezelfde man en geven samen een babyshower

Vijf vrouwen die tegelijkertijd zwanger zijn van één en dezelfde man, hebben samen een babyshower georganiseerd. Dat klinkt (en is) vrij bizar, maar de aanstaande moeders lijken het best goed met elkaar kunnen te vinden.

Bron: De Telegraaf

De 29-jarige muzikante Lizzy Ashliegh uit Brooklyn, een van de vijf vrouwen, was al snel op de hoogte van het gedrag van haar hitsige man, maar ze heeft er totaal geen problemen mee. Op haar TikTok-account gaf ze aan: “We hebben ook besloten om een babyshower te houden op dezelfde dag.”

“We zullen de levens van onze baby’s niet verpesten. Onze families hebben het ook geaccepteerd. We kunnen niet veranderen dat hij de vader van onze kinderen is. Er zit niets anders op dan elkaar te steunen”, aldus Ashliegh. “‘We hebben besloten om samen te werken en onze families steunen onze beslissing! We hebben elkaar geaccepteerd. Dat is beter voor de kleintjes.”

In de reacties kunnen ze op minder steun rekenen. “Vertel me alsjeblieft dat dit niet echt is”, zegt iemand. “Dit is echt bizar”, zegt een ander. De TikTok-sensatie lijkt zich echter niks van de kritiek aan te trekken. Nog steeds maakt ze vaak filmpjes met haar man, muzikant Zeddy Will, en de vier andere vrouwen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer