© FilmMagic via Getty

Britney Spears keert terug op Instagram, maar haar posts zijn niet meer voor iedereen zichtbaar

Een dag nadat Britney Spears haar account op instagram terug online heeft gezet en een video publiceerde, heeft ze haar posts op privé gezet.

wver
Bron: Daily Mail

Woensdag had ze nog een video gepost waarin te zien is dat ze in een opvallende rode jurk met lange mouwen danst in haar huis in Califonië. De post was al snel niet meer te bekijken. Een dag later zette ze haar account op privé, zodat haar posts niet langer voor iedereen zichtbaar zijn.

(Lees verder onder de afbeelding)

© Instagram

Nog maar vorige week had Britney Spears opnieuw haar Instagram-account verwijderd. De 42-jarige zangeres kondigde op berichtendienst X een nieuw project aan. “Er komt binnenkort iets nieuws aan. Meld je aan voor de mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn”, luidde het toen, zonder meer details.

LEES OOK. De memoires van Britney Spears zijn het intrieste relaas van een vrouw die op de hardst mogelijke manier volwassen werd

Recent schreef ze op Instagram dat ze “nooit” meer terug wil keren in de muziekindustrie, na geruchten hierover in Amerikaanse magazines. Vorig jaar bracht ze haar memoires The Woman in Me uit, waarin ze haar levensverhaal vertelt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer