© Club Brugge

Club Brugge zamelt 300.000 euro in voor het goede doel, voorzitter Bart Verhaeghe stort zelf 15.000 euro

De Charity Night van Club Brugge was andermaal een groot succes. Blauw-zwart zamelde 300.000 euro in voor de Club Brugge Foundation en Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.

Pieter-Jan Calcoen

No Heart/No Glory, luidt de slogan van de Club Brugge Foundation en het zijn geen loze woorden op Jan Breydel. De nieuwjaarsreceptie van Club Brugge staat sinds 2020 in het teken van het goede doel en dat was dit jaar niet anders. Ongeveer 500 partners van Club gingen naar de Charity Night, waar er uiteindelijk 300.000 euro ingezameld werd voor de Club Brugge Foundation en Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.

Het eindbedrag bedroeg eigenlijk 285.056 euro, maar voorzitter Bart Verhaeghe liet zich van zijn beste kant zien en verhoogde de som eigenhandig tot 300.000 euro, een evenaring van het record vorig jaar. Ook de spelersgroep leverde een financiële bijdrage.

Na ‘Kom Op Tegen Kanker’ en ‘Special Olympics Belgium’ was de gala-avond er dit keer voor Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. De organisatie vervult al bijna 35 jaar de wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer