© atv

Ondanks alle inspanningen van de greenkeepers: Lommel-Beerschot afgelast, Deinze-Lierse gaat voorlopig wel door

In het amateurvoetbal werd intussen alles afgelast, maar de wedstrijden in de Jupiler Pro League en Challenger Pro League kunnen wel doorgaan. Vrijdag zou Beerschot op bezoek gaan bij Lommel, maar - ondanks alle inspanningen van de Limburgse greenkeepers - werd de wedstrijd afgelast.

dero

Lommel liet weten dat de greenkeepers de klok hebben rond gewerkt om het veld in het Soevereinstadion sneeuwvrij te krijgen. Knap werk, maar het leverde helaas niets op.

Op een foto van de Lommelse grasmat was nog een wit, ijzig laagje te zien. Na controle door de Pro League werd beslist dat het niet opportuun was om op dit veld te voetballen, waardoor de wedstrijd Lommel-Beerschot wordt uitgesteld naar een nog te bepalen datum.

Ook de Challenger Pro League-wedstrijd Dender-Seraing en Francs Borains-Oostende werden intussen al afgelast. Lierse komt voorlopig vanavond nog wel in actie. De Pallieters gaan op bezoek bij Deinze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer