Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

STVV maakt supporters al warm voor Limburgse derby met video (en ludieke welkomstborden)

Zondag wacht STVV een lastige verplaatsing naar Union, maar bij de Kanaries zitten ze ook al met de wedstrijd van een week later in het hoofd: de Limburgse derby tegen KRC Genk. Met een knappe video die de Limburgse identiteit van STVV benadrukt, zet de club haar supporters al op scherp richting de derby op Stayen op 28 januari.

Pieter Vanlommel

De Limburgse derby leeft duidelijk onder de STVV-supporters, want er gingen al meer dan 8.000 tickets de deur uit. Om de supporters nog meer warm te maken voor de strijd om Limburg zette STVV vrijdag een ludieke actie op poten.

Zo zullen opmerkelijke chauffeurs opgemerkt hebben dat de leeuw op de welkomstborden aan de Limburgse invalswegen richting Haspengouw vandaag een geel-blauw jasje draagt. “Als symbool van de lokale verankering van onze club staken we de borden ‘welkom in Limburg’ in een nieuw jasje”, zo laat brand manager Bert Stas weten.

© Boumediene Belbachir

STVV zet ook de stevige Limburgse afvaardiging in haar spelerskern nog wat extra in de verf in de aanloop richting de derby. Met Jo Coppens, Matte Smets, Rein Van Helden, Wolke Janssens, Robert-Jan Vanwesemael, Mathias Delorge en Jarne Steuckers maken zeven spelers uit de eigen provincie aanspraak op een basisplaats tegen KRC Genk, en die zeven figureren allemaal in een knappe video die STVV vandaag de wereld in stuurt.

© STVV

© STVV

Aangeboden door onze partners