VIDEO. Kaapverdische spits Bebé verschalkt Mozambique-keeper met verrassende vrije trap vanop meer dan 35 meter in Africa Cup

Bebé heeft vrijdagmiddag op geweldige wijze de score geopend voor Kaapverdië in de Africa Cup. In de wedstrijd tegen Mozambique verschalkte de 33-jarige middenvelder vanop verre afstand keeper Ernan.

Marnix Taes

Iets voorbij het halfuur mocht Bebé op een vrije trap van ver aanleggen. De ervaren middenvelder van Rayo Vallecano leek de bal in het pak te droppen, maar koos vanop 35-40 meter resoluut voor het schot en verraste daarmee de keeper van Mozambique helemaal. Na het openingsdoelpunt verdubbelde Ryan Mendes (51’) in de tweede helft de score en is Kaapverdië al bijna zeker van de volgende ronde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In dezelfde groep speelden Egypte en Ghana donderdagavond namelijk 2-2 gelijk, waardoor de Kaapverdiërs in de stand bij een zege al vier punten voorsprong hebben op de Egyptenaren. Ghana en Mozambique volgen als nummer drie en vier op vijf eenheden.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer