Bardet
Volledig scherm
Bardet © RV

“De arrogantie die Remco uitstraalde is weg”: voor Bardet is goeie vriend Evenepoel niet meer dezelfde

Een vriendschap in de koers. Romain Bardet (33) had aanvankelijk twijfels toen hij de naam van Remco Evenepoel (23) voor het eerst hoorde. Maar gaandeweg, en zeker na die indrukwekkende samenwerking in de Vuelta een halfjaar geleden, groeide het wederzijdse respect alleen maar. Met Bardets zoontje die nu zelfs in een truitje van Remco rondrijdt: “Zijn leven en loopbaan is geen gestage lijn geweest, maar toch heeft hij iets heel speciaals”, vertelt de Franse klimmer.

5 reacties

  • Raf Vertongen

    3 maanden geleden
    Remco komt soms arrogant over maar is dat in werkelijkheid helemaal niet. Heb m al paar keer gesproken, heel vriendelijke gast , totaal geen vedette neigingen
  • Freddie HEREMANS

    3 maanden geleden
    Ja, ik vond hem bijzonder arrogant. Nu, cal lang, niet meer. Remco begreep dat hij zijn irritante houding moest weglaten. Met Mathieu en Tadej het Podium van het hedendaags wielrennen.
  • Marjan Frankie

    3 maanden geleden
    Alles start met Wederzijds respect, Mooi zo
  • Jan Wuyts

    3 maanden geleden
    Met die zogenaamde arrogantie valt het nogal mee, denk ik. Remco stak mij vorig jaar april voorbij, bergop in de buurt van Calpe. Stak vriendelijk een handje op in het voorbijrijden. Als hij dat naar een willekeurige wielertoerist doet, zal het wel in orde zijn, zeker ?
  • Walter Van Camp

    3 maanden geleden
    Als iemand arrogantie uitstraalt gaat dat niet zo maar eventjes weg.