Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. “20 cent per wasbeurt is een scherpe prijs. Hier betaal je nu maar 11 cent!”

Het is het moment om wasproducten te kopen. Volgens Promojagers België pakken heel wat supermarkten uit met straffe kortingen. Albert Heijn spant de kroon met een 2+3 gratisactie voor Dreft (wasmiddel/wasverzachter), een 1+1 gratisactie voor wasverzachter van Robijn en een 1+3 gratisactie voor Finish Ultimate-vaatwastabletten. Voor drie flessen Lenor betaal je 9 euro.

14 reacties

  • Jelle Vanstraelen

    3 maanden geleden
    Altijd die dwaze acties van merkproducten. Daar kan je niet mee besparen. Voor Formil color wasmiddel betaal je het hele jaar door 11 ct/wasbeurt en w5 vaatwas tablets 7 ct. Wasverzachter heb je nooit nodig, dus is altijd weggegooid geld.
  • Dirk Peeters

    3 maanden geleden
    De supermarkten verliezen de verkoop van deze rendabele (goede verkoopsmarge) producten aan Kruidvat. Dus proberen ze agressief om Kruidvat te snel af te zijn. Carrefour was de eerste met een 2 + 3 gratis actie op wasverzachters in de eerste week van januari. Ik heb nu wasverzachter voor een volledig jaar.
  • eric meers

    3 maanden geleden
    AH all in 1 vaatwastabletten komen als beste uit de test bij testaankoop en kosten altijd 6 cent en hoef je niet te wachten op promoties .
  • Nico Herbots

    3 maanden geleden
    Wasproduct en wasverzachter van supermarktmerk kopen en je bent altijd een stuk goedkoper af. Mijn kleren zijn echt niet vuil of stinkend als ze het het wasmachine komen, dan kan perfect zonder peperdure Ariel, Dash ... idem voor de afwas; product van de supermarkt, grote bus poeder, geen dure unidoses. Ook onze afwas komt altijd proper uit het machine.
  • Ilse Verlinden

    3 maanden geleden
    Ik heb nog een betere tip, Severine. Gebruik gewoon geen wasverzachter. Heb dat nog nooit gebruikt, zou niet weten waarom.