Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bart De Wever (N-VA) is ook opnieuw kandidaat-burgemeester in Antwerpen: “Ik zou wel gek zijn om dat niet te verdedigen”

Huidig Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) is bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober kandidaat om zichzelf op te volgen. “Een palmares van 12 jaar als Antwerps burgemeester, ik zou wel gek zijn om dat niet te verdedigen”, zegt hij bij ‘De Ochtend' op Radio 1. De Wever verklaarde zich vorige zaterdag nog bereid om premier te worden van een zakenkabinet.

54 reacties

  • Karel Van Beeck

    3 maanden geleden
    @ Ludo Wouters. Het is heel Vlaanderen dat de schulden van Antwerpen heeft afbetaald met door de Vlaamse regering.
  • dretie munkies

    3 maanden geleden
    Die combinatie van die jobs is gewoon onaanvaardbaar !
  • Wilfried Vanden Berg

    3 maanden geleden
    Toch een goede verdienste . Burgemeester , parlementslid , voorzitter NVA en dan nog premier willen worden ? Maar een gewone burger na zijn pensioen , een bijverdienste van max. 500 euro per maand mag hebben ? Waar hij op het einde van het jaar nog eens extra op belast word . Wat zijn de woorden gelijkheid voor iedereen en democratie dan ? Een utopie in België ?
  • Ludo Van Damme

    3 maanden geleden
    Ik dacht dat burgemeester van Antwerpen een full-time job was, en daarbij nog eens parlementarier, partijvoorzitter en premier van België. Wat gaat hij ons nog allemaal wijsmaken.
  • GUY DUPONT

    3 maanden geleden
    Typisch BDW!Nog een belofte.Wat een superman!Partijvoorzitter,burgemeester,afwezige parlementslid,schrijver,echtgenoot en vader!!!En een dag telt maar 24u.