De gebroeders Bourgoo, organisatoren van de Zoute Grand Prix.
Volledig scherm
De gebroeders Bourgoo, organisatoren van de Zoute Grand Prix. © Benny Proot

Financiële zorgen voor Zoute Grand Prix? “Bedrijvendokter werkt aan overname”

De Zoute Grand Prix in Knokke-Heist wordt mogelijk overgenomen door bedrijvendokter CIM Capital. Dat schrijft zakenkrant ‘De Tijd’. Volgende week zou er meer duidelijkheid moeten zijn.

  1. Mobiele opleiding tot keukenmedewerker werd voor de 5de keer georganiseerd

    Mobiele opleiding tot keukenmede­wer­ker werd voor de 5de keer georgani­seerd

    VDAB, het lokaal bestuur Blankenberge en Horeca Forma organiseerden voor de 5de keer de mobiele opleiding ‘keukenmedewerker’. De cursisten leerden alles over ‘werken in de keuken’ zoals snijtechnieken en bereidingen van gerechten, snacks en desserts. Ook de hygiëneregels kwamen uitegebreid aan bod. Aansluitend op de opleiding volgden de 7 cursisten een stage bij verschillende horecazaken in Blankenberge.
    Blankenberge
  2. Damme vindt partner voor herbestemming van historische hospitaalsite: “Sterke partners om site toekomstklaar te krijgen”
    PREMIUM

    Damme vindt partner voor herbestem­ming van histori­sche hospitaal­si­te: “Sterke partners om site toekomst­klaar te krijgen”

    Na jarenlang wachten komt het dossier van de historische hospitaalsite in de dorpskern van Damme in een stroomversnelling. Het stadsbestuur heeft de reconversie toegewezen aan de groep TM Global Monument. Zij zullen instaan voor de restauratie van het Sint-Janshospitaal, de Margarethavleugel en in eerste instantie de O.L.V.-kerktoren. Het vrijmaken van het hospitaal door het creëren van een doorgang erlangs naar de tuin, als ook het realiseren van een nieuwbouwcluster met 26 wooneenheden, behoort ook tot hun opdracht.
    Damme