Green Park Hotel Brugge
Volledig scherm
Green Park Hotel Brugge © Mathias Mariën

Gewapende overval op hotel in Brugge: drie daders binden receptionist vast en vluchten met kluis

De politie van Brugge onderzoekt een gewapende overval op een hotel. Dat bevestigt het parket. De receptionist werd daarbij geslagen en vastgebonden.

  1. Hartverwarmend initiatief Levensloop Brugge: “We zijn hier samen om 2 collega’s te steunen die strijden tegen kanker”
    PREMIUM

    Hartverwar­mend initiatief Levensloop Brugge: “We zijn hier samen om 2 collega’s te steunen die strijden tegen kanker”

    Levensloop draait rond solidariteit en geld inzamelen voor de Stichting tegen Kanker. Omdat deze vreselijke ziekte nooit slaapt, tonen de deelnemers zich solidair met alle Vechters en hun naasten door 24 uur in estafette te wandelen of te lopen. Ook Deborah stapt mee. In 2014 kreeg ze de diagnose van leukemie en de voorbije jaren is ze enkele keren hervallen. “Ik put hier enorm veel energie uit en het doet deugd om te voelen dat ik niet alleen sta.”
    Brugge
  2. MIJN DORP. Het Beernem van horeca-uitbaatster Ann Vandenbussche (60): “Dat mijn zoon hetzelfde moest overkomen als ik... Daar had ik heel veel verdriet van”
    PREMIUM

    MIJN DORP. Het Beernem van horeca-uitbaat­ster Ann Vandenbus­sche (60): “Dat mijn zoon hetzelfde moest overkomen als ik... Daar had ik heel veel verdriet van”

    Al acht jaar betekent Koffiehuis Eliana naast de kerk van Oedelem een fijn toevluchtsoord voor wie houdt van koffie of een lichte lunch. Telkens word je er ontvangen door de hartelijkheid van uitbaatster Ann Vandenbussche (60). Ze moest lang wachten vooraleer haar droom van een eigen zaak werkelijkheid werd en zal er verder in dit artikel zeker naar verwijzen. Met Ann gaan we op zoek naar de fijnste plekjes in Beernem. “Eigenlijk verbaast het me dat hier zo weinig mensen wonen”, zegt ze.
    Beernem