© Guy Van Vliet

Pommelien Thijs verpulvert de concurrentie, onder wie Camille, bij de Gouden K’s

Antwerpen -

Er stond geen maat op Pommelien Thijs tijdens de uitreiking van de Gouden K’s in het Sportpaleis. Ze won drie persoonlijke prijzen maar viel met #LikeMe ook nog in de prijzen als beste Ketnet-programma.

Guy Van Vliet

Het Gala van de Gouden K’s is een grote hit op Ketnet en dat werd nog eens bewezen in een volgelopen Sportpaleis. De jongelui mochten vooral juichen voor Pommelien Thijs want zij kaapte vier van de tien prijzen weg. Ze werd verkozen tot populairste artiest, won in de categorie Ketnet-ster en haar hit ‘Erop of eronder’ werd uitgeroepen tot beste song.

LEES OOK. Stijlvol Winter Wonderland: sterren stralen op de rode loper voor de Gouden K’s in het Sportpaleis

Daarnaast sleepte #LikeMe in zijn slotseizoen zoals verwacht nog een laatste keer de Gouden K’s voor beste Ketnet-programma in de wacht. “Jullie zijn veel te lief! Dankzij jullie was het afgelopen jaar ongelooflijk zot. Ik bracht een Ze Ketnet-ster en haar hit ‘Erop of eronder’ werd eerste album uit en daar reageerden jullie heel enthousiast op. Waanzinnig bedankt daarvoor”, glunderde Pommelien, die ook nog een warm woord over had voor haar #LikeMe-collega’s.

“Ik heb zo genoten van #LikeMe. Vrienden van #LikeMe: bedankt! Zonder jullie zou het niet gelukt zijn. Dit is supercool!” Het grootste slachtoffer van de alleenheerschappij van Pommelien Thijs was Camille, die zich ondanks de vele nominaties tevreden moest stellen met de Gouden K van #LikeMe.

© Joris Herregods

Met volgende week de uitreiking van de MIA’s op komst, ziet de concurrentie daar de bui al hangen. “Pommelien kan best met een aanhangwagen naar de MIA’s komen want die zal ze nodig hebben voor al haar prijzen”, grapte Metejoor, die Pommelien daar zeven prijzen ziet wegkapen. “Een aanhangwagen? Dat ga ik toch niet doen”, lachte Pommelien om de opmerking van Metejoor.

Naast Pommelien toonde ook Aaron Blommaert zich populair. Dankzij The Masked Singer werd hij Held van het Jaar. The Masked Singer werd ook gekozen tot Familieprogramma van het Jaar. “Amaai dankuwel, dit is ongelooflijk. Ik kom al elf jaar naar de Gouden K’s maar het is de eerste keer dat ik zo’n Award win”, bedankte Aaron Blommaert.

Nadat grote winnares haar winnende hit ‘Erop of eronder’ nog eens bracht in het Sportpaleis, was dit de erelijst van de elfde Gouden K’s:

  • Ketnet-programma: #LikeMe
  • Ketnet-ster: Pommelien Thijs in #LikeMe
  • Ketnet-moment: Sander neemt afscheid als Ketnet-wrapper
  • Familieprogramma: The Masked Singer
  • Held: Aaron Blommaert wint The Masked Singer
  • Song: Pommelien Thijs – Erop of eronder
  • Artiest: Pommelien Thijs
  • Online ster: Timon Verbeeck
  • Online kanaal: @Karrewiet
  • Outfit van de avond: Bert De Kock

Op zondag 21 januari kan je de show herbekijken op Ketnet, samen een backstage-verslag van Rode Lopers Imea en Timon.

Op woensdag 24 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show bekijken met VGT, op Ketnet, VRT MAX en Ketnet.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER