Deila en Thiago.
Volledig scherm
Deila en Thiago. © Photo News
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
Westerlo WES
  • 37' 65' Goal Igor Thiago
  • 80' Goal Antonio Nusa

“Hij begrijpt steeds meer wat z’n rol is”: Deila prijst Thiago, maar ook de zakelijkheid van Club

MATCHVERSLAGClub Brugge valt in herhaling: opnieuw zonder veel spektakel, maar wel weer een zege en een clean sheet. Andermaal met dank aan Igor Thiago, intussen goed voor 15 goals in 10 matchen. “En hij kan zeker nog beter”, zegt coach Ronny Deila.

28 reacties

  • Sven Celeyn

    3 maanden geleden
    Zakelijk voetbal op pintjeliganiveau. Op basis van de beperkte techniek en snelheid in de verdediging heeft Deila toch een stijl neergezet die niet meer zo gemakkelijk te lezen is voor de tegenstander. In tegenstelling tot het naïef naar voor lopen en zo elke counter dubbel incasseren. En Thiago 1000% Club DNA is een zeer zeer goede spits die werkt zeer veel en scoort ook nog eens erbij. Denk erom een flinke lel naar voor is ook eens mooi want huidige verdedigers zijn te beperkt technisch.
  • Patrick Vandeputte

    3 maanden geleden
    2 maanden geleden nog door velen die hem nu roemen bestempeld als miskoop. Die zijn ondertussen op hun plaats gezet. Aanpassing aan nieuw land en andere competitie vergt voor de ene wat meer tijd dan voor de andere.
  • André Van der Poorten

    3 maanden geleden
    Slaapverwkkend voetbal !
  • Jan Dewolf

    3 maanden geleden
    Waar halen jullie die cijfers ? In de competitie heeft Thiago 13 goals waarvan 6 strafschoppen in 21 matchen . En 9 clean sheets in de laatste 12 matchen ? 8 goals tegen in de laatste 12 competiewedstrijden .
  • frankie bressinck

    3 maanden geleden
    In October niets waard en nu onmisbaar. En ja 15 goals waarbij 8 penalties, weer 30 miljoen voor Club?