Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

INTERVIEW. Tanja Dexters: “Vodka drinken, in de auto stappen en rondpoepen met jonge gasten: ik laat mezelf zo niet meer gaan”

Is ze nu eigenlijk de eeuwige babe? De ploeterende huismoeder? Of de toegewijde echtgenote? Spoiler alert: Tanja Dexters is alle drie. En geen van die rollen is gespeeld. “De mensen hebben een verkeerd beeld van mij. Ze denken, omdat ik in een discotheek op de boxen sta, dat ik aan de drank en de drugs zit, maar met de hand op het hart: ik heb dat nooit gedaan.”

45 reacties

  • Carina Bauweraerts

    3 maanden geleden
    Iedereen maakt fouten in zijn leven en daar leer je van..ik volg haar in wat ze zegt ..klinkt heel eerlijk en lijkt me super toffe vrouw..veel meegemaakt ..vier het leven meid..liefs 🌹
  • Polutnik Ronald

    3 maanden geleden
    Tandarts heeft groot gelijk , genieten en profiteren is de boodschap . Want op je geld blijven zitten en steeds maar meer willen is niet het juiste , als je ouder word of je word ziek is het gedaan met het genieten . En dan maar zeggen hadden we maar dit en hadden we maar dat is dan te laat , en dan zit je daar met die honderden of miljoenen euro's waar je niet meer van kunt profiteren en genieten . En zo zijn en ken ik er veel , maar beseffen ze het wel want ze willen steeds meer .
  • Yves Kempeneers

    3 maanden geleden
    Wie zijn wij ,om te oordelen. Diegene die in zijn leven altijd het rechte pad bewandelt hebben mag commentaar leveren. Toch even goed memoriseren.
  • Severine Degreef

    3 maanden geleden
    Sommige mensen hebben gewoon geen drugs nodig om volledig los te gaan. Dat is nu eenmaal zo. Enfin, 't is haar leven, niet het mijne. Zolang ze haar levensstijl niet met mijn geld bekostigt heb ik er geen problemen mee.
  • JOHAN WINKELS

    3 maanden geleden
    Idd zo is ze gelukkig gelukkig .