Zuhal Demir / Mark van Bommel
Volledig scherm
Zuhal Demir / Mark van Bommel © VTM

Antwerp-coach Van Bommel over “Soms moet je niet met je ballen denken”-uitspraak van Demir: “Begrip voor alle slachtoffers”

Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir (N-VA) stelt zich vragen bij het spandoek dat de Antwerp-spelers en Antwerp-supporters toonden voor en na de wedstrijd tegen Charleroi. “Overmars, voor altijd achter je”, stond op de banner geschreven. “Zouden ze dat ook zeggen als hun zus of dochter een dickpick van Marc zou toegestuurd krijgen?”, schrijft de politica op Facebook. Antwerp-coach Mark van Bommel reageerde op zijn persconferentie: “Wij hebben respect voor alle slachtoffers.”

100 reacties

  • Jean Keulemans

    3 maanden geleden
    Het zegt alles over de normen en waarden van de moderne voetbalsport
  • francois Van Looy

    3 maanden geleden
    Wanneer gaat men de vragen eens splitsen. Wij steunen Overmars voor wat hij beroepsmatig voor Antwerp gedaan heeft en dat je daarom nog niet moet akkoord gaan met wat er privé gebeurt is.
  • Pierre Boons

    3 maanden geleden
    Uiteraard verdient iedereen een tweede kans. Na het uitzitten van zijn straf.
  • christian demeester

    3 maanden geleden
    Zij moet zich daar niet mee moeien. De feiten hebben zich in Nederland afgespeeld. Daarbij komt dat ze niet op de hoogte is van de details.
  • Danny Janssens

    3 maanden geleden
    Zegt eigenlijk alles over het brein van enkele supporters. Er zullen er heel wat bij zijn die daar een andere mening op na houden.