© Maarten De Bouw

Voorverkoop Tomorrowland gaat komende zaterdag van start

De voorverkoop van de tickets voor het dancefestival Tomorrowland in Boom start op zaterdag 27 januari. De Belgische voorverkoop vindt in de voormiddag plaats, de internationale in de namiddag. Op 3 februari volgt dan de wereldwijde ticketverkoop, ook voor België. Om deel te nemen aan de verkoop moet je wel geregistreerd zijn via je Tomorrowland-account.

jvbo
Bron: Belga

Afgelopen zaterdag konden de Global Journey tickets al worden aangekocht. “Dit zijn pakketten waarbij transport en/of verblijf worden aangeboden alsook andere activiteiten zoals Discover Europe, waarmee je ook Kopenhagen en Lissabon bezoekt, en het nieuwe Ridley-pakket waarbij je eerst de iconische fietsroutes van België gaat trotseren. Het duurde slechts negen uur om de shop uit te verkopen. We hebben op de website een wachtlijst opgezet”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen.

Deze zomer komen 43.871 Global Journey-bezoekers naar België, goed voor 162 verschillende nationaliteiten. De meesten komen uit de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland, Australië, Frankrijk, Mexico en het Verenigd Koninkrijk. Zij konden kiezen uit 892.528 unieke pakketten. Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 21 juli en van 26 tot en met 28 juli in De Schorre in Boom.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER