IN BEELD. Fans én spelers van Antwerp steunen geschorste Marc Overmars met spandoek

Een deel van de Antwerp-fans steunde Marc Overmars eerder al via een open brief, maar tijdens de thuiswedstrijd tegen Charleroi staken ze hem nog eens een hart onder de riem. Net als de spelers na afloop.

dvd, dige, havg

Op het kwartier staken supporters achter het doel, in Tribune 4, een spandoek de lucht in, met daarop: ‘Overmars, voor altijd achter je’. Het zal de directeur voetbalzaken van de Great Old deugd doen, want doordat de FIFA zijn schorsing wegens grensoverschrijdend gedrag heeft overgenomen, mag hij niet meer actief zijn voor de club en ook niet meer naar de wedstrijden komen. Hij wacht nog altijd op de nodige info over zijn straf, om dan in beroep te kunnen gaan.

“Dit tekent de club, in goede en in slechte tijden”

Na de duidelijke 4-1-overwinning betuigden ook de spelers van Antwerp hun steun met hetzelfde spandoek. “Daarmee wilden we laten zien dat we altijd achter hem staan”, zo reageerde doelpuntenmaker Owen Wijndal achteraf.

Ook trainer Mark van Bommel gaf zijn reactie. “Dit tekent de club, in goede en in slechte tijden. Ik hoor verhalen dat de sfeer in tweede klasse net zo was als nu. Dit is een rauwe club, maar iedereen staat wel achter iedereen die bij de club werkt. Da’s mooi en komt niet vaak voor.”

LEES OOK. Antwerpfans steunen hun club, harde kern staat achter Marc Overmars en viseert “organisatie met dubbele morele standaard” FIFA

LEES OOK. Fans Great Old over wereldwijde schorsing Marc Overmars: “Een Antwerpenaar vindt altijd een oplossing”

© BELGA

© Isosport

© pego

© dige

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL