Largie Ramazani scoorde al na 38 seconden en pakte uit met deze flikflak.
Volledig scherm
Largie Ramazani scoorde al na 38 seconden en pakte uit met deze flikflak. © ANP / EPA
Real Madrid RMA
3
EINDE
2
UD Almería ALM
  • 57' Goal Jude Bellingham
  • 67' Goal Vinícius Júnior
  • 90'+9' Goal Dani Carvajal
  • Largie Ramazani Goal 1'
  • Edgar Gonzalez Goal 43'

KIJK. Real Madrid vindt in minuut 99 nog winner na twee controversiële goals en 0-2 achter bij rust via goal Ramazani

Real Madrid haalt opgelucht adem na een ware remontada in La Liga. Maar thuis tegen rode lantaarn Almeria liep dat alles behalve van een leien dakje. Na 38 seconden al scoorde Largie Ramazani, Belgische flankaanvaller met Burundese roots. Vlak voor de pauze werd het 0-2, waarna Real in minuut 99 nog de winner vond. Niet nadat een goal van Almeria nog afgekeurd werd en de 2-2 van Vinicius erg controversieel tot stand kwam. Girona pakte later op de avond weer de leiding over na winst tegen Sevilla (5-1) en ook FC Barcelona ging na twee late goals nog winnen bij Betis (2-4).