De cast van dit seizoen.© Play

‘Big brother”: een oude bekende, een onverwachte exit en nieuw volk

Het was geen saai weekend in het Big brother-huis. De afvaller zit terug binnen, een ander stapte vrijwillig op en twee nieuwe bewoners deden hun intrede.

Tom Vets

De Antwerpse Sonja heeft een uur na de liveshow van zaterdag beslist haar deelname te staken. Nochtans kon ze een exit bij de stemming nipt vermijden. Maar ze bleek danig onder de voet van alle emoties, en voelde zich ook niet goed.

“Ik heb er voor gekozen om dit avontuur voor mezelf te beëindigen. Zoals jullie al weten, voel ik me de afgelopen dagen echt heel slecht. Misselijk, draaierig”, laat ze weten in een videoboodschap. Ze geeft aan dat ze hierdoor mentaal nu ook achteruit gaat. “Het werd gewoon heel zwaar voor mij.“

Toch wil ze laten weten dat ze, ondanks deze omstandigheden, oké is. ”Ik weet dat ik gewoon heel veel rust nodig heb, die ik in het huis niet kan krijgen. Ik moest voor mezelf kiezen en ik weet dat ik de rust echt ga waarderen en echt nodig ga hebben voor mijn lichaam.”

Sonja.© Play

Ondertussen is te zien dat de Hollandse Ashley, die zaterdagavond nog werd weggestemd, reeds terug in het huis zit. Door het onverwachte vertrek van Sonja was er immers een plek vacant. Ashley ging maar wat graag in op de vraag van de makers om terug te keren.

Ashley.© Play.

Ondertussen zijn er ook nieuwe gezichten bijgekomen. De 25-jarige Doriana komt uit Helchteren. Ze is enorm geïnteresseerd in astrologie, wat ze als een groot voordeel ziet om haar medebewoners te kunnen lezen en voorspellen. Ze wil heel graag weten hoe zij, als “zelfstandige, onafhankelijke en koppige Waterman”, zich gaat verhouden tot een groep wildvreemden. Doriana ziet Big brother als dé ultieme sociale uitdaging.

Ook nieuw in de groep is Jimmy (41) uit Amsterdam. Jimmy steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Je zou kunnen zeggen direct en eerlijk, maar ook vals en pittig. Hoe dan ook: ‘what you see is what you get!’ Het is dus wachten op de eerste confrontatie in het huis. Hij is een echte kunstenaar en hierdoor niet alleen een dromerige creatieveling maar ook een ontzettende rommelkont. Al zijn creativiteit kan hij kwijt in zijn werk als dragqueen, het prijzengeld zou hij dan ook direct investeren in nieuwe outfits en pruiken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER