De Mil en Vrancken.
Volledig scherm
De Mil en Vrancken. © BELGA

KIJK. De Mil razend op ref en Genk snapt VAR weer niet: alle JPL-hoogtepunten

Ook op speeldag 21 in de Jupiler Pro League weer discussies tussen trainers en refs. Rik De Mil ging verhaal halen bij Laforge: “Op dat moment wil je gewoon iets tonen.” En ook Wouter Vrancken kon een beslissing van de VAR niet begrijpen. Bekijk hieronder de opmerkelijkste fases en alle hoogtepunten van de acht partijen.

12 reacties

  • William Van Geert

    3 maanden geleden
    RSCA moet gewoon doen als de rest, protesteren en eisen om de match te herspelen. Nu dat dit toch de norm schijnt te worden. “Niewaar”Genk en Brugge……
  • Carine Huysmans

    3 maanden geleden
    Rik heeft meer dan gelijk, dit is een voorbeeld waar de scheidsrechter de wedstrijd niet aanvoelt. Met en score van 3-0 en nog 1, 5 min te spelen is dit een beslissing die totaal fout is. Gewoon vrijetrap er zijn meer situaties waar niets voor getrokken wordt dat veel erger is. Supporter Westerlo
  • Sven Celeyn

    3 maanden geleden
    De Mil heeft geen recht van spreken. Was rode kaart, tweede geel dus. Bewust nog eens uitpakken omdat ze aan het filmen zijn tegen de scheids die gewoon een goede match floot. Beter eens leren dat De Cuyper en Buchanan spitsen zijn.
  • Filip Van de Weyer

    3 maanden geleden
    Ja De Mil , de rode kaart was juist . De speler had beter moeten nadenken als je al,geel had , dan zo een domme fout doen uit frustratie tja da is rood en 4 weken schorsing . Wat hij deed tegen Nusa had niks met voetbal te maken , simpel .
  • Kurt Calebout

    3 maanden geleden
    Rik heeft 100% gelijk het is altijd iets met Laforge.