© USA TODAY Sports via Reuters Con

NBA. Portland en Toumani Camara gaan onderuit tegen LA Lakers

Na twee opeenvolgende zeges heeft Portland opnieuw een nederlaag geleden in de NBA. Toumani Camara en co. verloren met 134-110 bij de LA Lakers.

Bron: BELGA

De 23-jarige Brusselaar stond 22:40 op het parket en was daarin goed voor 5 punten, 1 assist en 5 rebounds. Bij de thuisploeg blonken D’Angelo Russell (34 punten) en LeBron James (28 punten) uit. Na de 30e seizoensnederlaag (tegenover 8 zeges) staan de Trail Blazers op de 14e en voorlaatste plaats in de Western Conference.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verder blonk Nikola Jokic bij regerend kampioen Denver uit met 42 punten en 12 rebounds in de met 104-113 gewonnen partij tegen Washington. 

De Nuggets zijn nog een zege verwijderd van de koppositie in de Western Conference, die momenteel in handen is van Minnesota.

Boston, leider in het Oosten, haalde het met 107-116 bij Houston. De Let Kristaps Porzingis had met 32 punten een groot aandeel in de zege, Derrick White voegde daar 21 punten en 12 rebounds aan toe. Met 33 zeges en 10 nederlagen doet geen enkel ander team beter in de NBA dan de Celtics.

Met 40 punten leidde Kevin Durant tot slot de Phoenix Suns voorbij Indiana: 117-110.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer