Play Sports
Volledig scherm
© Play Sports

KIJK. De meestbe­spro­ken demarrage was niet eens z’n snelste: de cijfers achter de uithalen van Van der Poel

Het was keer op keer indrukwekkend, toen Mathieu van der Poel (29) en Wout van Aert (29) in Benidorm hun power aanspraken om die hellende strook op te knallen. Een dag later: de cijfers achter het klimmetje. Waaruit blijkt dat Mathieu en Wout inderdaad dominant waren. Maar de meest constante? Dat was Eli Iserbyt (26).

16 reacties

  • Joeri Hermans

    3 maanden geleden
    Tja, WVA was 7/10e van een seconde trager en die was zelfs niet onderaan de helling beginnen demarreren. Anders was hij nog sneller dan MVDP. Alles in perspectief zien.
  • Jonah Kemps

    3 maanden geleden
    Met die dronebeelden gaf dit een prachtig maar ook deels misleidend beeld als je die tijden ziet, dan was wva praktisch even indrukwekkend bezig. Het is ook niet dat de rest buiten die twee hun snelste tijd plots 10 seconden trager was.
  • Wim Verstappen

    3 maanden geleden
    Het feit dat het verschil van van Aert zo beperkt is gebleven, wijst erop dat Mathieu zonder pech en val waarschijnlijk gewonnen zou hebben.
  • Rudy Laurijssen

    3 maanden geleden
    In ronde 4 heeft VDP de snelste tijd, dit was op het moment dat hij vanachter VA kwam en meer snelheid had. Daarom ook dat VA moeite had om terug naar het wiel te rijden. In ronde 6 zat VA in het wiel van VDP en heeft VDP er VA willen afrijden, maar gaf geen duimbreedte toe. Spijtig van de val, maar ik zou het toch nog eens willen zien hebben dat VDP zou hebben gewonnen.
  • Luc Lepoudre

    3 maanden geleden
    Was gewoon een klassieke intervalmove.