BELGA / Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA / Joel Hoylaerts / Photonews

Niels Albert zag Van Aert z’n veldritcampagne afsluiten met zege, maar... “Dit geeft hem geen winstgaranties in Ronde of Roubaix”

Wout van Aert (29) sloot zijn veldritseizoen af met een zege in Benidorm. Onze analist Niels Albert is blij voor zijn voormalige poulain, die volgens hem goed gewerkt heeft in Spanje - “de conditionele progressie is merkbaar”. En al ziet Albert het scenario van afgelopen weekend zich niet herhalen in Tabor, toch ziet hij mogelijkheden voor de Belgen: “Het schuilt soms in een klein hoekje.”

15 reacties

  • Gino Demuynck

    3 maanden geleden
    Met 10 cross overwinningen net zoals vorig jaar heb je ook geen garanties. Iemand zoals Van Aert kan nooit goed doen, ofwel crosst hij te veel ofwel te weinig!
  • Joeri Hermans

    3 maanden geleden
    Als WVA het niveau van de TDF haalt in de klassiekers kan niemand hem verslaan en zal enkel pech hem van de overwinning houden.
  • nicole haeck

    3 maanden geleden
    We zullen zien Niels , zonder valpartijen,zonder lekke banden zijn Wout zijn winstgaranties nog groter geworden.
  • Jonah Kemps

    3 maanden geleden
    Verliest hij van vdp is het niet goed, wint hij eens is het weer niet goed, moeilijk om goed te doen in vlaanderen als topsporter.
  • Johan Coeck

    3 maanden geleden
    Wout had Parijs-Roubaix al 3 keer kunnen winnen , maar lekke banden en valpartijen besliste er anders over. Het is niet enkel de beste zijn, maar een beetje geluk heeft men soms ook nodig.