Enorme ravage nadat SUV inrijdt op rij geparkeerde auto’s, tien wagens beschadigd

© BFM

De hulpdiensten zijn maandag massaal ter plaatse in de Vogelzanglaan in Antwerpen. Daar is een SUV om nog onbekende reden ingereden op een reeks geparkeerde wagens. Negen auto’s en de aanrijdende wagen raakten daarbij beschadigd. De bestuurder zat gekneld in de wagen en moest bevrijd worden door de brandweer.

nelo

Het incident gebeurde rond 14.15 uur op de Vogelzanglaan, richting de Jan Van Rijswijcklaan. “Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval waarbij een personenwagen negen geparkeerde voertuigen beschadigde”, vertelt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Vier auto’s, waaronder de wagen die het ongeval veroorzaakte, zijn niet meer rijvaardig en moeten worden getakeld.”

Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, wordt onderzocht. “De wagen vertrok van het Esso-tankstation op de Vogelzanglaan, niet ver van de plaats van het ongeval. De bestuurder, een man van eind de dertig, zat gekneld in zijn wagen en moest bevrijd worden door de brandweer. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht”, zegt Migom.

Door het ongeval is de Vogelzanglaan richting de Jan Van Rijswijcklaan afgesloten voor verkeer. Omrijden doe je best via de Desguinlei.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen