Marc Overmars.
Volledig scherm
Marc Overmars. © BELGA

“Iedereen moet tweede kans krijgen”: Antwerp spreekt steun aan Marc Overmars uit

Marc Overmars (50) vecht zijn wereldwijde schorsing aan. De technisch directeur van Antwerp tekent beroep aan tegen de uitspraak van wereldvoetbalbond FIFA, dat bevestigt zijn woordvoerder aan onze redactie. Die nam de eenjarige schorsing van Overmars over die in Nederland werd uitgesproken nadat Overmars zich grensoverschrijdend gedroeg in zijn periode bij Ajax. Antwerp blijft intussen achter Overmars staan. “Wij blijven de persoon steunen, zonder te oordelen over het verleden”: vertelde trainer Mark van Bommel.

42 reacties

  • Hans Oxida

    3 maanden geleden
    Voor Snelders moet er begrip zijn maar Overmars moet haast gecanceld worden? Nou moe. Wat is de idee achter die onterechte kronkel?
  • Mil Lamoen

    3 maanden geleden
    Wat Marc in Nederland gedaan heeft is niet goed te klappen. Hij heeft zijn straf in Nederland dan ook aanvaard. FIFA had op dat moment moeten ´reageren´ en niet ´achteraf´. Terecht dus dat Overmars beroep aantekend. Vraag is wanneer de heilige, en schijnbaar ongenaakbare FIFA op de vraag naar motivatie gaat antwoorden... waarschijnlijk na laaaang wachten, want zij zijn kritiek niet gewoon.
  • Theo Van Hoof

    3 maanden geleden
    Iedereen moet een 2de kans krijgen. Dat klopt. Maar eerst wel op de blaren zitten. Hij mag al blij zijn dat de FIFA zo lang heeft gewacht om een uitspraak te doen. Nu is een groot deel al voorbij.
  • Cesar Berth

    3 maanden geleden
    Iedereen verdient een tweede kans perfectie bestaat er niet en we maken allemaal fouten in ons leven. Wie zonder fouten is werpt de eerste steen. Geef hem een tweede kans
  • Guido Ceuleers

    3 maanden geleden
    Zelfs Erik Van Looy ,hevige Antwerp supporter ,keurt in de media de actie met het spandoek af !