Nieuwe optische illusie verbaast het internet: loopt dit paard nu naar je toe of net de andere kant op?

Cash Tivios Gold - ook wel Rudnik genoemd - is sinds kort een bekend paard. De pikzwarte ruin heeft honderdduizenden volgers op Tiktok en gaat de wereld rond door in de sneeuw te lopen. Want door zijn zwarte vacht en de witte sneeuw is het zelfs voor eigenaar Alesia niet altijd even duidelijk in welke richting hij nu loopt. En zo is het internet een nieuwe optische illusie rijker.

pjv
Bron: Ark Media

De video van Rudnik in de sneeuw is intussen al meer dan tien miljoen keer bekeken en verbaast nog steeds mensen, ook nadat Alesia het antwoord onthulde. “Toen ik filmde, liep hij richting zijn waterbak, dus weg van de camera”, klinkt het bij de Canadese. “Maar soms kon het zelf niet goed uitmaken welke kant hij nu uitging.”

En dat vinden ook heel wat mensen die naar de beelden van het paard keken. “Eerst was het duidelijk dat hij wegliep, maar was er plots kortsluiting in mijn brein”, klinkt het onder meer in de reacties. “Meerdere kortsluitingen.” En er waren ook mensen die Alesia niet geloofden, dus deelde ze de volledige video van “de verwarrende trektocht” van Cash Tivios Gold. Maar het blijft “erg trippy”, aldus de reacties.

bekijk ook

Zwangere vrouw verbaast volgers op Tiktok door bolle buik in enkele seconden te laten ‘verdwijnen’

Elektriciens worden getrakteerd op zeldzame optische illusie tijdens inspectie van krachtcentrale

Opmerkelijke toeristische ‘attractie’ in Schots dorpje gaat de wereld rond: “Het werk van een vakman, dat zie je zo”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer