Zanger van de Romeo’s en Westerlo-fan Davy Gilles maakt supporterslied voor nieuwe spits: “We winnen de match met Romeo en iedereen is blij”

Romeo Vermant is niet de eerste ‘Romeo’ die voor Westerlo kan scoren. Davy Gilles, één van de zangers van ‘De Romeo’s’, zong twee jaar geleden al een nieuw clublied voor de Kemphanen in en kwam na de transfer van Vermant met een leuk ideetje op de proppen.

Kersten Steurbaut

“Een Romeo die naar ’t Kuipje komt, dat kan niet anders dan een goede transfer zijn”, lacht Davy Gilles, die zelf al een tijdje supporter is van Westerlo. “Als jonge gast ben ik samen opgegroeid met Timmy Simons, daardoor ben ik een tijdje fan geweest van Club Brugge. Nu klopt mijn hart voor Westerlo. Ik woon hier en mijn zoon speelt bij de provinciale U13. Mijn bewondering en respect voor deze club is de laatste jaren alleen maar gegroeid.”

LEES OOK. Zijn ex-coach noemt Vermant en Westerlo perfecte match: “In het systeem van De Mil komt hij het best tot zijn recht”

Met de komst van ‘naamgenoot’ Romeo Vermant kon Gilles, die twee jaar geleden ook al het nieuwe clublied ‘Geel & Blauw’ zong, niet stil blijven zitten. Op de melodie van de Vlaamse klassieker ‘Viva de Romeo’s’ paste hij de tekst voor ons al eventjes aan. Het resultaat: ja, misschien wel een leuk supporterslied voor de kersverse Kempense aanwinst.

“Hopelijk komt hij vaak scoren”, besluit Gilles. “Het zou toch leuk zijn om het nummer dan regelmatig van de tribunes te horen rollen.”

En dit is het clublied Geel & Blauw:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER