Zeker 18 doden en 130 gewonden bij Russische raketaanvallen op Oekraïne

Rusland heeft dinsdag bombardementen uitgevoerd op Oekraïne. Er sloegen onder meer raketten in op de steden Kiev en Charkiv. Daarbij werden verschillende appartementsgebouwen getroffen. Volgens de Oekraïense president Zelensky vielen er achttien doden en 130 gewonden.

6 reacties

  • Marnix Lahorte

    3 maanden geleden
    Rusland kan zich gewoonweg alles blijven permitteren zonder dat daarop hard wordt opgetreden. Blijkbaar heeft het westen heel veel schrik en dat spreekt boekdelen. Als Trump weer president wordt in Amerika zal Europa snel hertekend worden en zullen de gevolgen voor Europa niet te overzien zijn. Begrijpe wie begrijpe kan !
  • Pierre Thys

    3 maanden geleden
    Wanneer Oekraïne iets doet tegen Rusland spreekt men daar over een terreur daad , ik vraag mij dan af wat Rusland al 2 jaar doet tegen onschuldige burgers
  • Jozef Van Vaerenbergh

    3 maanden geleden
    Vergelding na vergelding. Hoelang dit zo nog zal doorgaan weet niemand maar Oekraïne zal nooit meer hetzelfde land zijn van voor de staatsgreep in 2014.
  • Willy Bogaert

    3 maanden geleden
    De oorlogsmisdaden van Rusland hebben geen grenzen onder het waakzame oog van de VN . De partners van Rusland zijn niet veel beter
  • Frank Vandevoorde

    3 maanden geleden
    Dat sommige mensen uit Westerse democratieën, die het nieuws van 2 kanten krijgen, nog geloven in de onschuldigheid van dit Russische regime, blijft frappant.