© Frank Abbeloos / Isosport

Viktor Verhulst openhartig over carrière: “Ik heb altijd hard moeten werken voor mijn geld”

In een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf zegt Viktor Verhulst dat hij, in tegenstelling tot wat velen denken, altijd heeft moeten werken voor zijn geld.

De Telegraaf trok mee met Viktor Verhulst toen hij een weekend ging draaien in Nederland. Voorheen deed Verhulst dat samen met Kobe Ilsen. Maar nu dus staat hij alleen achter de draaitafel.

Wanneer de reporter opmerkt dat het dj’en goed verdient, repliceert Viktor Verhulst: “Dat is mooi meegenomen. (...) Ik heb altijd hard moeten werken voor mijn centjes. Het is me niet komen aanwaaien door mijn achternaam. Uiteraard zijn er deuren voor mij opengegaan, maar dan is het nog altijd aan mij om die deuren open te houden.”

LEES OOK. Viktor Verhulst over vader Gert: “Het is moeilijk voor hem om te zeggen dat hij trots op me is”

Op de vraag of hij altijd al dj wilde worden, antwoordt Viktor Verhulst: “Ik droomde nooit van een carrière als piloot of politieagent. Vroeger leefde ik meer van dag tot dag en het was voor mij vooral belangrijk dat ik iets zou gaan doen waar ik lol aan kon beleven. Nu, zo kort na dit optreden, heb ik wel iets van: dit kan écht wat worden. Als er bijvoorbeeld Nederlandse partijen zijn die met mij willen samenwerken, dan zou ik dat met veel plezier doen. We wachten het af!” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer