VIDEO. Ooit konden ze elkaar niet luchten, nu gooit Djokovic kushandje naar Kyrgios na prachtige passeerbal: “We missen jou, Nick!”

De Australische tennisster Nick Kyrgios ontbreekt door een blessure op de court in Melbourne, maar hij maakt van de nood een deugd door commentaar te geven voor ESPN en Eurosport bij wedstrijden van zijn collega’s. Zo ook bij de felbevochten kwartfinale van zijn maatje Novak Djokovic tegen de Amerikaan Taylor Fritz. Djokovic herkende zijn maatje in de commentaarbox en gooide hem tijdens de wedstrijd zelfs een kushandje toe.

Michael Van Damme

Het toeval wilde dat Djokovic tijdens zijn partij tegen Fritz aan de kant van het commentaarhok van Kyrgios stond toen hij een prachtige passeerbal sloeg.

De tienvoudig winnaar in Melbourne wist dat Kyrgios in het commentaarhok zat, liep erheen en blies een kusje zijn kant op. Kyrgios kon een glimlach niet onderdrukken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Achteraf daalde Kyrgios af naar de court om Djokovic te interviewen. Er werd gedold en Djokovic deed Kyrgios blozen toen hij zei dat de Australiër gemist wordt op de court.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De bromance tussen Djokovic en Kyrgios is opmerkelijk omdat de twee toptennissers niet bepaald maatjes waren en zelfs verbaal in de clinch gingen over het feit dat Djokovic zich niet liet vaccineren tijdens de coronapandemie. Maar nadien zochten ze toenadering en raakten ze bevriend. Intussen sturen ze geregeld berichtjes met elkaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer