© Charlotte Tilbury

Kate Moss gaat Marilyn Monroe achterna in nieuwe reclamecampagne

Door de jaren kroop meer dan een bekende kop in de huid van Marilyn Monroe en haar ‘diamonds are a girl’s best friend’, maar toch is het vooral Kate Moss die de overleden ster alle eer aandoet.

LEES OOK:

Op haar vijftigste trok Moss, voor de laatste campagne van cosmeticamerk Charlotte Tilbury, een roze jurk aan die wel heel veel weg heeft van die van Marilyn en costumier William Travilla. Voeg er nog een paar lange handschoenen en een blond krullenkopje aan toe en je hebt het evenbeeld van Monroe anno 2024.

Marilyn Monroe© IMAGEGLOBE

Wat ook niet kan ontbreken: de diamanten. Ze zijn tenslotte de beste vriend van iedere vrouw. En dus werden de polsen, oren en hals van Moss voorzien van heel wat blinkende steentjes.

Als je naar de foto’s kijkt, zou je bijna vergeten dat het gaat om reclame van een make-upmerk. Want Charlotte Tilbury wil met de foto’s hun nieuwe kleurschakeringen voor lippenstiften en lipliners in de verf zetten. Moss zelf was bijzonder fan van ‘Icon Baby’ — een nude kleurige lipstick — en ‘Hollywood Vixen’ — compleet tegenovergestelde van kleur, maar volgens de ster het perfecte ‘filmsterrenrood’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(lla)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer