© Wim Kempenaers

Dana Winner ontvangen als een prinses in Thailand

Dana Winner trad afgelopen zaterdag op in de Thaise hoofdstad Bangkok. Ze verwierf er bekendheid dankzij haar cover ‘One moment in time’ van Whitney Houston.

In het Vlaamse muzieklandschap is ze al jaren een vaste waarde. Maar ook in het buitenland verwierf Dana Winner al bekendheid. Op 29 december speelde ze nog met haar band in Zuid-Afrika in het Van Riebeeck Stadium. Maar afgelopen zaterdag stond ze in het Reignwood Park in Bangkok, Thailand. Een show die bovendien live werd uitgezonden in Chine, Engeland en de Verenigde Staten, én wereldwijd te volgen was via Facebook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het fragment uit Liefde voor muziek van haar Houston-cover heeft intussen meer dan 60 miljoen views verzameld. Daardoor werd ze ook opgepikt in Thailand. Bij haar aankomst kreeg ze alvast een dikke bos bloemen cadeau, en werd ze in de watten gelegd als een prinses.

Omdat haar 35-jarige muziekcarrière te vieren, staat ze op 8 december in de Lotto Arena in Antwerpen met een groot concert, waar ze muzikale hoogtepunten, grootste hits en onvergetelijke herinneringen zal delen.  (eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer